به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب در چهارمین همایش «اربعین و تمدن اسلامی، راهبردها و راهبریها» ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای مقاومت، اظهار داشت: اربعین حسینی با توجه به ظرفیت بسیار بالایی که دارد دارای پذیرش اجتماعی در جهان اسلام و حتی غیر اسلام است.
وی با اشاره به اینکه آیین ملکوتی اربعین حسینی از ظرفیتهای بسیار بالایی برای فعالیت در عرصههای مختلف فرهنگی برخوردار است، گفت: هم زیستی متعهدانه میتواند زمینه ساز ایجاد تمدن اسلامی باشد که یکی از شاخصههای آن ایجاد امت اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به اینکه ایران و عراق دو کشور دوست و برادر و قدمتی از تاریخی برخوردار هستند، ابراز کرد: ایجاد تمدن اسلامی یکی از راههای پیشرفت در عرصههای مختلف است.
وی ادامه داد: تمدن اسلامی تمدنی است که به رفع نیازهای مادی، پیشرفت و دنیا و آخرت نگاه دارد که در این ارتباط راهپیمایی اربعین حسینی از بهترین راههای رسیدن به این تمدن است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه باید برای معرفی هرچه بیشتر فرهنگ اربعین و فرهنگ عاشورایی در عرصه بین المللی بیش از این تلاش و فعالیت کنیم، اظهار کرد: البته تاکنون گامهای خوبی در عرصه فرهنگ سازی اربعین برداشته شده اما برای تأثیرگذاری در عرصه بین المللی به تلاش و فعالیتهای بیشتر نیاز داریم.
وی خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی به خصوص در عرصه فرهنگ اربعین و معرفی آن به جوامع بشری باید پیوسته و مستمر باشد تا بتواند تأثیر خود را در جهان بگذارد، زیرا این روند نقش بسزایی در شکل گیری امت اسلامی خواهد داشت.
انتهای پیام. /
نظر شما